1 de 10
OBRES I MILLORES

Comença la reforma del bar-restaurant del parc del Pescador de Cambrils

S'atorga la concessió de l'establiment per 25 anys

Una imatge actual del bar-restaurant del parc del Pescador, de Cambrils | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 23 de setembre de 2022 a les 12:28 |
A partir del mes d'octubre, la nova empresa concessionària del bar-restaurant del parc del Pescador iniciarà les obres de renovació total de les instal·lacions, que romandran tancades per aquest motiu fins l'abril del 2023. El departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils ha atorgat la concessió de l'establiment a l'empresa Rompeolas Chiringuitos SL per un període de 25 anys amb un cànon de 19.555 euros anuals.

Aquesta nova adjudicació comporta que s'hagi de reformar tot l'edifici per adequar l'espai a les noves normatives i criteris de gestió actuals dels establiments de restauració. Les obres de reforma començaran aquest mes d'octubre i tenen un pressupost de 213.755 euros, que haurà d'assumir el nou adjudicatari.

L'adequació es recull a la memòria redactada pel Departament d'Obra Pública de l'Ajuntament i consisteix en una ampliació i renovació integral de la cuina i una redistribució de la zona de barra i els serveis. Una de les actuacions més important és l'ampliació de la superfície de la cuina, per tal de poder separar les diferents zones de treball, i alhora tenir més espai per a l'elaboració de menjars, amb accés directe amb el magatzem, que no canvia d'ubicació però s'hi afegeix un espai per a instal·lar la cambra freda. Pel que fa a la redistribució dels espais, es modifica la ubicació de la part de la barra de la zona del bar i es col·loca una barra interior amb forma de "L".

Una part d'aquesta barra tindrà un accés directe des del porxo exterior per donar servei a la terrassa sense haver d'entrar al recinte interior del bar. Amb la remodelació, també es reordenen els accessos. L'accés a la cuina es farà des del magatzem i per qüestions sanitàries s'elimina l'accés directe des del carrer.

Als vestidors del personal també s'hi accedirà des del magatzem i la recepció de la mercaderia es realitzarà des del carrer de Robert Gerhard. També s'elimina l'accés als lavabos des de l'interior del bar i es crea una nova obertura per poder-hi accedir des dels porxos de la terrassa, que es renoven totalment amb un canvi de distribució per optimitzar l'espai i permetre l'ampliació de la cuina. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: