1 de 10
ESPECTACLES

Bruno Oro, Suu i Blaumut, a la tardor del Celler de Vila-seca

A l'espai també s'hi projectaran pel·lícules i hi haurà activitats lligades al món del vi

Suu, un dels noms propis de la temporada de tardor del Celler de Vila-seca | Martí Albesa
per M.B., Reus, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 16:15 |
El Celler de Vila-seca estrena formalment la seva primera programació de tardor amb 16 propostes per a tots els públics. Dansa, teatre, música, cinema, titelles, màgia i activitats vinculades al món del vi arrenquen la programació d’aquest nou equipament social i cultural que es vol incorporar a la proposta cultural de la ciutat i del conjunt del territori.

Arrenca l'1 d'octubreAquesta programació de tardor, que comença el proper 1 d’octubre amb l’espectacle de dansa i flamenc De la Tierra, d’Inés Rubio i que finalitzarà el 17 de desembre amb la proposta cultural Taps de Suro, defineix els dijous, dissabtes i diumenges com a dies d’activitat i d’oferta cultural. Taps de Suro s'ha descrit com "una proposta innovadora que combina un espectacle amb un tast de vi tematitzat". Cadascuna de les temàtiques serà conduïda per una persona experta. En aquest primera trobada, la cantant Clara Gisper presentarà el seu primer projecte personal, On and on.

En aquest sentit, hi ha espectacles familiars programats sempre en matinals de diumenge, on apareix com a plat fort El Pot petit, al costat de la màgia del Mag Albert amb Glow, i de Titelles de Lleida que ens presentaran el seu espectacle Kissu. Dissabtes a la tarda trobarem dansa, monòlegs, concerts de música i la proposta Taps de Suro.

Bruno Oro ens oferirà el seu monòleg còmic Sí o no, Inés Rubio el seu ball i Suu i Blaumut ompliran de música el Celler de Vila-seca.

Els dijous, a les 7 de la tarda, hi haurà cinema amb el cicle Pel·lícules de premi, que programarà llargmetratges que han estat premiats, entre d’altres, amb destacats premis.

Les entrades que ja es poden adquirir es troben aquí.

Descarregueu-vos la Programació del Celler de Vila-seca tardor 2022.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: