1 de 10
LLEURE

Presenten activitats per a joves de Reus en el marc de «Planet Tardor»

Entre altres, hi ha tallers d’escriptura, ràdio, "skate", "bmx", "scooter" i cuina

Un grup de joves, durant una sortida en bicicleta | Joventut Reus/ Instagram
per E.R., Reus, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 16:00 |
Després de la campanya de Planet Estiu s'ha presentat Planet Tardor, una programació amb activitats d'oci i lleure per a joves que es basa en dues parts. Per un costat, conté un seguit de propostes organitzades per entitats de la Xarxa Planet; per l’altre, inclou la programació pròpia del Casal de Joves la Palma.

Planet Tardor aprofita l’inici de curs escolar i de l’activitat activitat de moltes entitats per crear un nexe entre elles. Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que "el Planet Reus és un programa transversal promogut per la nostra regidoria, a partir del departament de Joventut, que se centra en el temps lliure dels joves i de les joves, i que promou propostes i activitats que han de servir per ampliar mirades, crear xarxa, conèixer entitats del territori, relacionar-se amb altres joves i experimentar".

Planet Tardor inclou més de 40 propostes que es realitzaran al llarg d’aquest darrer trimestre de l’any, de les quals gairebé la meitat són d’entitats. Les entitats ofereixen de forma gratuïta una o més sessions de portes obertes de les activitats que fan habitualment. En aquest sentit hi haurà tallers d’escriptura, ràdio, skate, bmx, scooter, i cuina que continuen.

També s'ha volgut destacar una sortida al Saló del manga organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Cambrils, dues activitats dirigides a ajudar als alumnes d’instituts a fer el seu Treball de recerca, i una nova activitat que amb el nom d'InterJove que "vol crear vincles entre joves els i les joves de Reus, i les diferents entitats de la Xarxa Planet". Totes les activitats activitats excepte la sortida són gratuïtes i les inscripcions ja es poden fer al portal inscripcions.reus.cat o a joventutreus.cat
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: