serveis

Pellicer insta Endesa a complir el pla d’inversions de millora de la xarxa elèctrica

Pels recents talls de llum que hi ha hagut a Reus

El veïnat ha patit talls de llum a Reus | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 14:01 |
L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, s’ha reunit aquest dijousamb representants de la companyia elèctrica Endesa, a qui la setmana passada va citar a una reunió "urgent" per "demanar explicacions" pels recents talls de subministrament que s’han produït a la ciutat. Una de les destacades, i que va afectar milers de persones, es va produir el 13 de setembre.

[noticia]94940
L’alcalde, han apuntat fonts municipals, ha exigit a la companyia el compliment del seu pla d’inversions de manteniment i millora de la xarxa; així com incrementar les actuacions de prevenció per evitar noves avaries.

Durant la reunió s’ha fet un seguiment de les actuacions de millora de la xarxa elèctrica a la ciutat, de les principals inversions dutes a terme el 2022, així com les previstes per al 2023.

La reunió, s'ha assenyalat des del consistori, s’emmarca en els treballs de la comissió tècnica de seguiment constituïda entre ajuntament i empresa, presidida pel mateix alcalde i amb la presència de responsables d’Endesa i tècnics municipals, "per tal de fer el seguiment a la situació de la xarxa elèctrica a la ciutat".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: