1 de 10
EQUIPAMENTS

​La CUP denuncia que la nau per al nou mercat del Carrilet val més d'1 milió

El grup independentista retreu al govern la "manca de comunicació i transparència" de l'operació de compravenda de l'espai

La regidora Mònica Pàmies, durant la roda de premsa | @CUPReus
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 12:56 |
Després de l'anunci aquest passat dimecres de l'emplaçament del nou mercat del Carrilet, la CUP de Reus ha retret al govern municipal la "manca de transparència" a l'hora de tirar endavant el projecte. El nou mercat, que se situarà en una nau al número 20 de l'avinguda del Carrilet, entrarà en funcionament el 2024, segons les previsions, i suposa una operació de compravenda de 850.000 euros, segons l'equip de govern.

La compravenda tindria un preu d'1.025.000 euros, segons la CUP


La CUP, però, ha assegurat en roda de premsa aquest dijous que aquesta operació té un cost d'1.025.000 euros, més les obres que es pressuposten per un valor d'un milió i mig d'euros, segons les dades a les quas ha tingut accés la formació al Consell d'Administració de Reus Mobilitat i Serveis. La regidora anticapitalista Mònica Pàmies ha exposat que el govern municipal "no té interès pel diàleg" i que el projecte suposa una "manca de transparència i una solució imposada" als paradistes.

El projecte indica que el nou mercat serà un espai de 2.600 metres quadrats, dels quals en seran hàbils uns 1.200: 400 destinats a les parades, 500 a l'espai de supermercat i els 300 restants a una zona de restauració. La CUP remarca també el fet que "no hi hagi hagut comunicació amb els paradistes del mercat ni cap solució acordada, sense que es prevegin possibles ampliacions o incorporacions de nous paradistes", en paraules de Pàmies.

En aquesta línia, Pàmies ha assegurat que encara no se sap qui assumirà el cost del trasllat de les parades del mercat del Carrilet actual fins al nou espai ni les condicions de les noves concessions. La regidora ha declarat que "aquest govern torna a anar tard a l'hora de gestionar i hi ha una manca de transparència en la presa de decisions i en no comptar amb el parer, una altra vegada, de les paradistes i la gent del barri, els màxims afectats pel trasllat".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: