1 de 10
OCUPACIÓ

​El cicle de xerrades «Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus», al Mas Carandell

Començarà amb una sessió sobre el sector alimentari i la venda al detall el dimecres 28 de setembre

El cicle de xerrades «Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus», al Mas Carandell | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 10:07 |
Mas Carandell inicia el cicle de xerrades "Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus" el dimecres 28 de setembre. La proposta compta amb el doble objectiu de visibilitzar diversos sectors professionals locals com a opcions reals d'ocupació, i de donar a conèixer les ofertes de feina que tenen dificultats de cobrir.

El cicle, en el qual participaran professionals amb experiència empresarial referents de cada àmbit, està format per tres xerrades sobre els sectors alimentari i industrial i els professionals independents. S'adrecen a persones en atur que busquen ocupar-se i a treballadors que cerquen una millora d'ocupació, tant per canviar cap a altres sectors i reorientar la seva carrera com per intentar millorar les seves condicions laborals.

Les xerrades tindran lloc els dimecres 28 de setembre i el 5 i el 19 d'octubre


Les tres xerrades tindran lloc els dimecres de 12 a 2 del migdia en format presencial al Mas Carandell, amb possibilitat de seguir-les via zoom. La primera, que estrenarà el cicle el dimecres 28, versarà sobre el sector alimentari i la venda al detall amb les intervencions de Carles Borrull, de Casa Borrull; Xavier Pàmies, del Forn Sistaré; Ildefons Vidal, paradista de Pesca Salada Vidal; Daniel González, d'El Maset; i Esther Vall, de Casa Pladevall.

La segona xerrada serà el 5 d'octubre i anirà sobre professionals independents i la tercera, enfocada al sector industrial, s'ha programat pel 19 d'octubre. Hi participaran el president del Gremi de fusters i ebenistes del Baix Camp, Josep M Cogul, propietari de Fusteria Cogul; el president del Gremi d'instal·ladors del Baix Camp, Joan Garcia; així com la representant de l'empresa de jardineria Q Verd XXI Jardiners, Gisela Andrés.

L'accés és lliure prèvia inscripció a cada xerrada, la qual es pot realitzar a Mas Carandell, o bé, a través de l'enllaç https://ja.cat/h3FqL. Aquest cicle és una acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
 

Cartell del cicle de xerrades Foto: Cedit

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: