1 de 10
DISTINCIONS

Es lliuren els Guardons de Ciutat 2022

El Centre de Lectura i Oriol Tarragó reben la Medalla de la Ciutat, i el títol de Fill Il·lustre és per a Joaquim Mallafrè

Una imatge d'autoritats i premiats | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 20:45 |
El saló de plens de l'Ajuntament de Reus ha acollit, aquest vespre de dimecres, i en el marc de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia, l'acte de lliurament dels Guardons de la Ciutat 2022.

"Un homenatge públic a la societat civil de casa nostra", segons l'ha descrit el batlle, Carles Pellicer, i que ha tingut en el periodista Jordi Olària el seu conductor. Les mecions honorífiques municipals s'han lliurat a mossèn Creu Sáiz, prior de Sant Pere, a títol pòstum; el Gremi de la Construcció del Baix Camp, l’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles, la Germandat de Sant Josep Obrer, el Ball de Cercolets, l’Associació de Dones Camí de Valls i l’Aula de Sons. Representants i familiars de les entitats i dels ciutadans distingits han pres la paraula per agrair les mencions. 

Per cloure l'acte, s'ha fet entrega de la Medalla de la Ciutat al Centre de Lectura i a l'enginyer de so Oriol Tarragó, i del títol de Fill Il·lustre de la Ciutat a Joaquim Mallafrè Gavaldà.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: