1 de 10
POLÍTICA

Calatayud relleva Campdepadrós a la presidència de Junts a la Vegueria del Camp

Una imatge de Quim Calatayud | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 20:18 |
Des dela mitjanit del passat dilluns i fins a aquesta tarda de dimecres, els afiliats de Junts per Catalunya a la Vegueria del Camp de Tarragona han tingut l’oportunitat d’avalar l’equip proposat per Quim Calatayud per renovar l’estructura de la nova executiva en aquest territori.

Amb una "àmplia participació i de forma 100% telemàtica", s’han renovat els 26 membres que formaran aquesta executiva, "en representació dels seus territoris, atenent les indicacions de la ponència organitzativa aprovada al Congrés Nacional del partit del President Puigdemont", celebrat aquest estiu.

Així, l'estructura de la nova executiva de la Vegueria queda constituïda de la següent manera. El president serà Quim Calatayud; el responsable d’organització, Ramon Margalef; el responsable de comunicació, Jordi Salvadó; el responsable de Finances, Jaume Saez; el responsable de formació serà Gerard Castells; el responsable d’implantació municipal, Mònica Solé; la responsable de la JNC serà Miriam Estrem; i la responsable de sectorials serà Ekaterina Kàtcheff.

Els vocals seran Pep Andreu, Jovita Baltasar, Martí Barberà, Roger Batllevell, Núria Besora, Eusebi Campdepadrós, Meritxell Cardona, Assumpció Castellví, Josep M. Cruset, Dolors Farré, Teresa Pallarès, Sergi Pedret, Joan Plana, Benet Presas, Jordi Rofes, Rosa Sánchez, Jordi Sendra i Montserrat Vilella
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: