1 de 10
ENTITATS

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus revela un suposat cas d'assetjament

L'entitat ha revelat el cas a la xarxa | Luis Clúa
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 16:51 |
A través de la xarxa, la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus ha revelat un suposat cas de violència masclista detectat a les files l'entitat. Segons s'ha assenyalat en un manifest, una integrant del col·lectiu es va adreçar a la a la junta directiva per denunciar que havia "patit assetjament sexual" per part d'un altre membre.

Al manifest en qüestió s'hi apunta també que "tot i haver rebut l’assessorament pertinent i haver acompanyat la denunciant en tot moment, el presumpte agressor no ha estat conscient del dany causat i s’ha negat a utilitzar les eines reparatòries que se li han ofert".

La coordinadora, s'assenyala igualment al manifest, s’ha vist "obligada a no poder emprendre cap acció sancionadora vers la persona denunciada per tal que la víctima pugui continuar mantenint la seva privacitat". 

El text es tanca tot subratllant "la indignació que ens generen les violències sexuals i que, malauradament, encara ens sacsegen en el món de la cultura popular i en els espais de les nostres festes majors". 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: