1 de 10
ESPECTACLES

A la venda l'abonament per a la segona temporada d'Escena Cambrils

Creix amb una nova funció, tot passant de quatre a cinc obres

«Guillermotta», un dels espectacles de l'Escena Cambrils | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 13:08 |
La segona temporada de teatre professional de Cambrils que impulsa Cap de Palaia amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona ha anunciat les dues primeres funcions, coincidint amb la posada a la venda de l’abonament d’aquesta temporada teatral.

Enguany, Escena Cambrils creix amb una nova funció, passant de quatre a cinc obres i una funció extra de clausura que estarà fora de l’abonament. L’abonament per les cinc funcions, que tindran lloc els dissabtes 15 d’octubre i els divendres 28 d’octubre, 11 de novembre, 25 de novembre i el dimecres 7 de desembre, coincidint amb la festa major de la Immaculada, està a la venda al preu de 40 euros a la web www.codetickets.com.

Igual que l’any passat, el preu de les entrades individuals anticipades és de 10 euros 12 a taquilla. Per tant, l’abonament suposa un estalvi del 20%. L’altra novetat de la temporada és que a banda de les funcions al Teatre del Casal a les 9 del vespre, la funció del 7 de desembre tindrà lloc a la Cripta de l’Ermita a les 8.

Escena Cambrils, segons els programadors i impulsors del projecte Iban Beltran i Isaac Albesa, "ofereix a Cambrils la possibilitat de veure teatre professional de companyies que hagin fet temporada a Barcelona amb un gran nivell de qualitat artística. De fet, bona part dels muntatges que vindran aquest 2022 a Cambrils han obtingut diversos premis".

L'estrena, el 15 d'octubreLa funció d’estrena Escena Cambrils 2022 serà el dissabte 15 d’octubre, amb el monòleg polític El gegant del Pi, dirigida i interpretada per Pau Vinyals. Les entrades anticipades es poden aconseguir aquí.

L’altra obra que ja s’ha anunciat és el cabaret de Guillermotta, un homenatge a Guillermina Motta estrenat l’any passat i que va aconseguir el premi de la crítica per Jordi Vidal en la categoria de millor actor teatral. Aquesta obra es podrà veure el dimecres 7 de desembre a la Cripta de l’Ermita. Es tracta d’un concert íntim de cançons de la Guillermina Motta interpretades per un alter ego molt particular, anomenat Guillermotta, encarnat per Jordi Vidal, acompanyat de Jordi Cornudella al piano, sota la direcció de Jordi Prat i Coll.

Entrades anticipades aquí
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: