COMUNICACIÓ

Neix ReusEmpresa.cat

És un portal web d'informació econòmica

Logotip de ReusEmpresa.cat | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 12:16 |
Ben aviat entrarà en funcionament el portal web d'informació econòmica ReusEmpresa.cat. "Des de la nostra experiència com a editors de mitjans especialitzats en informació econòmica i empresarial del territori, creiem que Reus i el seu hinterland tenen un gran potencial informatiu en aquest camp", s'ha assenyalat per part de l'editora Comunicació externa

"La gran activitat institucional i privada, en sectors molt diversos, són un actiu que pot tractar-se específicament i amb amplitud. Per una banda, existeix un accés directe a la informació que proporcionen les diverses fonts, però cap plataforma que els unifiqui. I, per altra, es poden crear una sèrie de continguts informatius mitjançant un treball periodístic especialitzat: notícies, entrevistes i reportatges", s'ha subratllat des de ReusEmpresa.cat.

L'objectiu, doncs, és "portar aquesta informació al major nombre possible d'empresaris, directius i agents implicats del territori", així com "projectar els continguts al públic lector de fora del hinterland reusenc interessat en aquest tipus d'informació".

El web serà de lliure accés amb actualitzacions diàries. Setmanalment, s'enviarà mitjançant una newsletter un resum de continguts als subscriptors. D'altra banda, mitjançant les xarxes socials i altres accions, "buscarem ampliar la base de lectors", s'ha indicat finalment.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: