1 de 10
ANY FERRATER

La «Revista del Centre de Lectura» dedica un monogràfic a Gabriel Ferrater

Una imatge de la presentació, el passat dilluns | @EmparP/ Twitter
per E.R., Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 12:04 |
El passat dilluns, al Centre de Lectura de Reus, es va presentar el nou número de la Revista de l’entitat que compta amb un monogràfic dedicat a Gabriel Ferrater. En el monogràfic hi han participat Jordi Amat, Montserrat de Anciola, Joan Artigas, Quim Besora, Biel Barnils, Enric Blanes, Miquel Bonet, Rosa Cabré, Pau Ferran, David Figueres, Cristina Garreta, Jordi Ginebra, Ramon Gomis, Enric Juste, Joaquim Mallafrè, Jordi Martínez, Fina Masdéu, Teresa Miralles, Antoni Nomen, Marta Pessarrodona, Marina Porras, l'Editorial Peu de Mosca i Daniel Recasens.

En l’acte hi van intervenir Agnès Toda, directora de la Revista; David Figueres, president de l'associació Gosar Poder i coordinador del monogràfic; i Jordi Romero, dissenyador de la portada. Antònia Farré va recitar alguns poemes de Gabriel Ferrater i Xavier Amorós.

L’acte s’emmarca en la celebració de l’Any Gabriel Ferrater i en la col·laboració que s’ha establert entre l’associació Gosar Poder i el Centre de Lectura de Reus a través de la seva Escola de Lletres.

Més informació, aquí.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: