1 de 10
EQUIPAMENTS

Obert el procés participatiu del nou pavelló de Cambrils

Les aportacions es podran fer entre el 3 i el 17 d’octubre a les urnes que hi haurà al Palau d’Esports i la zona esportiva o bé per correu electrònic

El pavelló estarà ubicat entre la pista d'atletisme i els camps de futbol | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 11:26 |
Obert el procés participatiu per definir les necessitats d’ús i el model de gestió del nou poliesportiu lleuger que es començarà a construir el 2023 entre els camps de futbol i la pista d’atletisme. L’avantprojecte de l’equipament esportiu es va presentar ahir al vespre a la reunió del recent reactivat Consell Consultiu de l’Esport i es tornarà a presentar el 29 de setembre amb totes les entitats i clubs cambrilencs. 

Pista poliesportiva i grada amb capacitat per a 195 persones


El projecte, dissenyat per l’arquitecte Víctor Pujol, preveu la construcció d’una pista poliesportiva coberta de 44,60 x 27,60 metres divisible en tres pistes transversals de mini bàsquet i mini handbol i una pista longitudinal d’handbol i futbol sala. També inclou una grada prefabricada amb capacitat de 195 espectadors asseguts i un edifici interior amb vestidors, serveis i magatzem que s’acabarà de definir en aquest procés participatiu segons les necessitats de les diferents entitats. 

Per tal de protegir la pista de la pluja i de la inclemències meteorològiques, la coberta vola lleugerament en tot el perímetre de pilars i es planteja tancar les quatre façanes, deixant les cantonades obertes, per permetre ventilació creuada i generar els accessos i les circulacions.

El 27 d'octubre es farà la sessió de retorn de les propostes


Les aportacions es podran fer del 3 al 17 d’octubre a les urnes que hi haurà al Palau Municipal d’Esports i a la zona esportiva o bé al correu electrònic noupavello@cambrils.cat. Finalment, el dia 27 octubre es farà la sessió de retorn de les propostes fetes per entitats i ciutadania. Aquest equipament, que serà el tercer pavelló municipal, i permetrà cobrir les necessitats de la pràctica esportiva a Cambrils.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: