1 de 10
COMERÇ

Mercadona obre un supermercat al passeig comercial El Pallol de Reus

La inauguració es preveu de cara al 2023

Una imatge d'arxiu del passeig comercial El Pallol, de Reus | MBO
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 10:10 |
La cadena de supermercats Mercadona ha confirmat aquest matí de dimecres l'obertura d'un nou establiment al passeig comercial El Pallol de Reus, en arribar a un acord amb la constructora de l'espai, Núñez i Navarro. Per tirar endavant el projecte, s'ha remodelat la planta baixa i adaptar-lo a les dimensions de la botiga, de prop de 1.800 m2

La botiga de Mercadona tindrà, a banda, dues entrades: per la plaça d'Evarist Fàbregas i per la pròpia planta baixa del passeig comercial. L'obertura és prevista de cara al 2023. 
 

Simulació de la distribució de l'espai del nou supermercat Foto: Cedida


L'arribada d'una nova botiga "eficient" de Mercadona al Pallol "suposarà un nou impuls" per a aquest, segons s'ha exposat des de Mercadona, "i ajudarà a dinamitzar la zona". El nou comerç "aportarà una nova oferta d'alimentació, neteja de la llar, higiene personal i menjar per a mascotes que se suma a la ja existent de moda, complements, esport, bellesa, oci, cultura i restauració" a l'espai del nucli antic, s'ha subratllat.

Quinze anys al nucli anticL'anunci de la futura obertura del local de Mercadona al Pallol s'ha produït justament quan el passeig comercial compleix 15 anys de trajectòria al nucli antic de la capital del Baix Camp. Com a representant dels botiguers, Pau Salvadó va assenyalar el passat mes de juny a Reusdigital.cat que "el futur l'encarem amb optimisme, en un context de recuperació com l'actual" després de la covid-19. L'arribada de nous operadors privats (en al·usió a Mercadona), va avançar, així com l'obertura de l'hotel de la plaça d'Evarist Fàbregas, han de "contribuir" a acabar de complementar la zona.


Es dona la circumstància que, en la primera etapa del passeig comercial El Pallol de Reus, aquest ja va comptar amb un supermercat. En aquell cas, de la cadena Hipercor. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: