1 de 10
TEATRE

«El Poema inacabat», al Bartrina

El dimecres, 22 de setembre

Representació de l'obra | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 18:31 |
La companyia reusenca Lo Nostro representa per darrera vegada a Reus el Poema inacabat abans d’anar a fer temporada a Barcelona.
 
L’abril de 2021 el Poema inacabat de Gabriel Ferrater va ser representat per primera vegada dalt d’un escenari i va ser al Teatre Bartrina de Reus. Des de llavors, ha anat girant pel país i ara torna a Reus el 22 de setembre per representar-se per darrera vegada a la ciutat, en el marc de l’Any Ferrater, abans de fer temporada al Maldà de Barcelona aquest proper novembre.
 
Es tracta d’un poema narratiu autoreferencial, que s’explica a mesura que avança; gairebé com una recepta de cuina, i per això ha estat escollit per començar a investigar si la cuina, el fet mateix de cuinar, d’habitar l’espai que hi ha al voltant dels fogons, es pot convertir en un fet teatral, en quelcom que es pot reproduir dalt d’un escenari.
 
Mariona Quadrada es posa als fogons, i el poema és representat per Pau Ferran, que tamé ho dirigeix, i per Bàrbara Roig, aquesta darrera properament representarà El temps i els Conway al TNC de la mà d’Àngel Llacer.
 
A la música hi ha Alvaro Canelo, la coreografia la signa la també reusenca Carlota Grau i Antoni Veciana és qui ho produeix.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: