1 de 10
JOVENTUT

Joves es troben a la 1a Trobada Comarcal a Castellvell del Camp

La 1a Tobada Comarcal de joves a Castellvell va comptar, entre altres activitats, amb tallers | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 16:40 |
El dissabte 17 de setembre va tenir lloc la primera trobada de joves de la comarca a Castellvell del Camp, organitzada per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellvell del Camp.

A la trobada hi van assistir prop de 40 persones de diferents pobles del Baix Camp com Castellvell, Maspujols, Montbrió del Camp, Prades i les Borges del Camp, totes d’entre 16 i 25 anys. Per la seva banda, les cooperatives Icària i la Bastida van ser les encarregades de dur a terme la dinamització de la jornada.

Les activitats van començar a les 12 del migdia amb un vermut associatiu, en què es va aprofitar per dur a terme dinàmiques per intercanviar experiències i bones pràctiques entre les persones joves dels diferents pobles del Baix Camp. Seguidament, es va fer un dinar popular, on els joves van poder gaudir d’una paella de verdures. I en acabar, van poder assistir a diferents tallers.

Durant la jornada es va obsequiar els joves assistents amb un got i una samarreta corporativa de la trobada de joves, cortesia de l’Ajuntament de Castellvell. Per acabar la jornada, l’associació de joves de Castellvell van dur a terme una gimcana entre totes les persones participants, que van concloure amb un sopar de germanor i una nit amenitzada amb un DJ.

La valoració de la trobada "és molt bona" per a l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp, des d'in s'ha apuntat que "seria important mantenir-ne la continuïtat, per tal de crear un espai de trobada i d’intercanvi entre els diferents joves de la comarca, i poder teixir una xarxa sòlida entre els diferents pobles".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: