1 de 10
ENTITATS

Inversió de 300.000 euros al Reus Monterols per millorar les instal·lacions

S'instal·laran plaques solars per estalviar energia, i hi haurà dues noves de pistes de pàdel, entre altres

Imatge d'arxiu d'un soci al Club Tennis Reus Monterols | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 16:25 |
El Club Tennis Reus Monterols va presentar dies enrere, durant una assemblea extraordinària de socis, les noves inversions que l'entitat esportiva posarà en marxa pròximament. A més, també es va donar a conèixer el nou organigrama de la junta que encapçala David Cortés.

Recuperació del nombre de socis després de la pandèmiaPel que fa a les inversions previstes, Cortés va anunciar que enguany s’invertiran 300.000 euros en noves instal·lacions i en millorar algunes de les ja existents. El directiu va afirmar que “després de la pandèmia ja hem recuperat el nombre de socis que teníem i ens trobem en una situació financera favorable com per iniciar nous projectes que repercutiran en més i millors serveis”.

D’aquestes noves inversions, l'entitat en destaca la instal·lació d’un parc de plaques fotovoltaiques al sostre del xalet on hi ha la recepció, la sala social, el bar i el restaurant. L’inici d’aquesta obra està prevista per finals d’aquest mes de setembre. “Aquestes plaques fotovoltaiques, amb una potència de 102 KWp, produiran uns 144.000 Kwh/any i aportaran el 25% de la necessitat elèctrica del club. És una inversió important, però la podrem amortitzar en pocs anys. Tenim molt clar que volem un Monterols sostenible i que respecti al màxim el medi ambient”, va raonar el president. 
 

Una imatge de la directiva del Club Tennis Reus Monterols, a l'assemblea que es va fer dies enrere Foto: Cedida


A més, aquest mes d’octubre també es construiran dues noves pistes de pàdel, i així el Monterols arribarà a tenir-ne una dotzena. Respecte a aquesta inversió, Cortés va explicar que “el pàdel no para de créixer en llicències i practicants. Tenim una alta demanda i volem que els nostres socis puguin jugar sempre que ho desitgin, per això, és imprescindible construir noves pistes”.

Però per fer la instal·lació de les dues noves pistes, abans es reubicarà una pista ja existent. També està previst que a final d’any es remodeli la zona exterior de CrossHiit. Finalment, des del club reusenc també es va anunciar l’ampliació i modernització de la zona de jocs infantils situada a la zona enjardinada central.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: