1 de 10
SOCIETAT

​Les Biblioteques municipals programen dues activitats pel Dia Internacional de la Pau

Es presentarà un recull de relats solidaris "Contes amb valors" i el conte "El planeta de foc" per fomentar els valors als més petits

El Dia Internacional de la Pau portarà dues activitats a les biblioteques de la ciutat | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 20:00 |
La segona edició de la Guia de Contes Solidaris "Contes amb valors" es presentarà aquest dimecres 21 de setembre a la Biblioteca Central Xavier Amorós. L'acte, amb motiu del Dia Internacional de la Pau, tindrà lloc a dos quarts de 6 de la tarda i anirà a càrrec de l'autora, Sarah Maria Sabaté, i la regidora Montserrat Flores.

La guia està editada pel departament de Solidaritat i Cooperació municipal en format digital i es podrà trobar a la pàgina web de l'ajuntament. Es tracta d'un recull de llibres que persones voluntàries de les ONG, membres del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, han compartit a les biblioteques públiques els segons dimecres i dijous de cada mes.

Fomentar els valors i la diversitat als infants


És una eina per treballar amb els infants i les famílies els valors de la solidaritat, la pau, la justícia social, els drets humans i fomentar el valor de la diversitat a través de la lectura. S'habilitaran dues bústies a les sales infantils perquè els usuaris facin suggeriments de nous títols que puguin aparèixer a la següent guia.

Una altra activitat programada amb motiu del Dia Internacional de la Pau és la sessió de Contes Solidaris per la Pau a càrrec de la mateixa autora el dijous 22 de setembre a dos quarts de 6 de la tarda a la Biblioteca Pere Anguera. Serà la presentació del conte "El Planeta de Foc" de Martí Olivella que reflexiona sobre les guerres del món.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: