1 de 10
EQUIPAMENTS

S'aprova el projecte per acabar la futura seu de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

La primera fase de les obres es va adjudicar el mes de desembre de l'any passat

Espai per a la futura seu de l'associació | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 10:49 |
L’Ajuntament de Reus ha aprovat el projecte de la segona fase per adequar la nova seu de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, en una nau de la plaça d'Yzaguirre. El nou projecte contempla l’adequació de la sala polivalent, amb un pressupost de licitació de 46.531,84 euros. L’adequació d'aquesta sala no formava part de la primera fase d’obres, que es va adjudicar el mes de desembre de l’any passat per un import de 197.578,95 euros.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat que "l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus fa una feina extraordinària de col·laboració amb la Guàrdia Urbana per garantir la seguretat a la ciutat. Es mereixen un espai de treball amb totes les condicions. Per això des de l'Ajuntament invertim perquè l'entitat pugui inaugurar la nova seu amb totes les obres completades".

La regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, ​Dolors Vázquez, ha subratllat que "per tal que els voluntaris de Protecció Civil continuïn desenvolupant la seva tasca amb l'excel·lència demostrada fins ara cal que disposin dels mitjans adequats, i la nova seu hi contribuirà de manera clara."

Es preveu que l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil pugui traslladar-se a la nova seu una vegada acabades les obres de la primera fase; ja que l’execució de les obres de la sala polivalent és compatible amb l’activitat de l’entitat. L’obra té un termini d’execució previst de dos mesos. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: