1 de 10
MISERICÒRDIA 2022

Concert de l'Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus al Mercat del Carrilet

El divendres 23 de setembre a les 6 de la tarda, amb un programa inspirat en música popular del continent europeu

Una imatge de l'exterior del mercat | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 08:16 |
El divendres 23 de setembre a les 6 de la tarda, l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, amb el suport de l’Institut Municipal Reus Cultura, durà a terme un concert al Mercat del Carrilet amb un programa inspirat en la música popular del nostre continent.

Amb autors com Biber, Bartók, Holst o Casals, el concert proposarà un recorregut per Europa a través de les melodies populars que han inspirat diferents compositors en la història de la música. Amb el violinista Cristian Benito al capdavant com a concertino-director, la formació reusenca surt dels teatres per apropar-se a tota la ciutadania en un dels espais tradicionalment essencials per la vida social de pobles i ciutats: el mercat.

En aquest cas, el Mercat del Carrilet canviarà el xivarri de les parades i l’anar i venir de gent per un concert festiu i lleuger per celebrar les Festes de Misericòrdia. A més, aquesta actuació inclourà l’estrena a Catalunya de la Suite de Danses Andorranes de l’Albert Gumí gràcies a la col·laboració amb la Fundació ONCA (Orquestra Nacional d’Andorra).

L’entrada és lliure i la durada del concert serà al voltant dels 60 minuts. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: