DIVULGACIÓ

​«Els Pallaresos 1900» farà valer les obres desconegudes de Jujol

Són peces que s'han reunit especialment per a les II Jornades de Divulgació Històrica Modernista del Camp de Tarragona

El director de la jornades, Xavier Marcos, amb la modista, Ana de la Cruz. | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 10:03 |
Les II Jornades de Divulgació Històrica Modernista del Camp de Tarragona, "Els Pallaresos 1900", presentaran el Jujol més desconegut. En tres espais diferents del poble es podran contemplar obres de l'artista i peces desconegudes que s'han reunit especialment per a les jornades.

Les activitats comencen a partir del 28 de setembre


El seu director, Xavier Marcos, exposa que "serà una oportunitat per a contemplar alguns dels elements desapareguts del Teatre Metropol o de l'antic edifici del Col·legi del Sagrat Cor, així com d'alguns dels seus dibuixos de grans dimensions, inèdits per a la majoria de nosaltres". Les jornades començaran el dimecres 28 de setembre amb actes previs i el II Cicle de conferències de temes modernistes.

"Comencem, a poc a poc, a veure els primers resultats d'una feina de recerca meticulosa i silenciosa que hem portat a terme al llarg de tot l'any per treure a la llum documents i obres inèdites de l'encara desconegut Jujol", assegura Marcos. També han conclòs el cicle de Tallers de Vestuari d'època, que ha rebut molt bona participació i ha desembocat en una programació per part de l'Associació de l'Afer de la Dona per confeccionar vestuari.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: