1 de 10
OBRES I MILLORES

El tram nord de l'avinguda de Vilafortuny de Cambrils estrena enllumenat

No estava il·luminada entre la rotonda de l'accés a l'A-7 i la rotonda de l'avinguda de Mas d'en Bosch

El tram nord de l’avinguda de Vilafortuny de Cambrils estrena enllumenat | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 09:59 |
El departament de Serveis Generals i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils ha il·luminat el tram de 250 metres de l'avinguda de Vilafortuny comprès entre la rotonda d'accés a l'A-7 i la rotonda de l'avinguda del Mas d'en Bosch, que encara no comptava amb enllumenat públic.

La instal·lació dels nou fanals i les 11 lluminàries LED, que s'han posat en servei aquest agost, ha anat a càrrec de la brigada municipal, amb un pressupost de 31.938 euros. D'altra banda, l'ajuntament està substituint les antigues lluminàries de mercuri per noves làmpades de tecnologia LED a diferents punts del terme municipal amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica, disminuir el consum elèctric i adaptar-se a la normativa.

Cal destacar que, a més del baix consum, els nous equips redueixen la contaminació lumínica, tenen una llarga vida útil i necessiten poc manteniment. En total l'Ajuntament preveu renovar uns 2.000 punts de llum amb un pressupost de compra de lluminàries de 263.634 euros. A hores d'ara ja s'han substituït lluminàries a la urbanització la Dorada (carrer de Cèsar Martinell), al raval (avinguda d'Adelaida, Camí de la Creu i Pere Morató), a la zona del Port (carrer de Robert Gerard), al passeig Marítim de Llevant (entre el Nàutic i la Riera de Riudoms), al PP2 (carrers de l'Ebre, del Segre, del Gaià, del Llobregat, de l'Anoia i del Corralet), a la urbanització Quatre Camins, a la urbanització Els Ametllers, a l'avinguda de Vilafortuny (entre el vial del Cavet i el Castell de Vilafortuny) i a la urbanització Mas Olivé.

Totes aquestes millores de les instal·lacions d'enllumenat exterior s'estan portant a terme amb recursos propis i la brigada municipal.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: