1 de 10
MISERICÒRDIA 2022

Misericòrdia 2022: actes del divendres, 23 de setembre

A la tarda té lloc la cercavila del Seguici Petit de la ciutat | Joel Medina Romero
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 21:00 |

Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2022-- Actes del divendres 23 de setembre 

- De 17.00 a 20.00 h, al CARRER DE BERNAT DE CABRERA, torneig d’escacs. Organitza: Associació de Veïns Reus Nord i Regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus.

- 18.00 h, des del CAMPANAR, Toc de la Festa Major Petita per anunciar la sortida del Seguici Petit, a càrrec dels Pioners i Caravel·les dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

- 18.00 h, des de l’AJUNTAMENT, inici de la cercavila del Seguici Petit de la ciutat. Amb la participació dels músics de l’Aula de Sons de Reus, el Ball de Diables infantil, el Drac petit, la Cucafera, el Basilisc petit, el Lleó petit, els nanos petits, la Mulassa petita, els Vitxets, Moros i Indis petits, el Ball de Marcos Vicente, el Ball de Pastorets petit, el Ball de Cercolets petit, el Ball de Prims petit, el Ball de Valencians petit, el Ball de Bastonets de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic petit, el Ball de Gitanes petit, l’Escola de Bastons de l’Orfeó Reusenc, la Canalla dels Xiquets de Reus i l’Àliga petita. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer Major, plaça de Sant Pere, carrers de les Peixateries Velles, de l’Hospital i de la Presó, plaça de la Farinera, carrer de Santa Anna, raval de Santa Anna, plaça de Prim i carrer de Monterols, i acabarà novament a la plaça del Mercadal, on es farà la passada de lluïment.

- 18.00 h, al MERCAT DEL CARRILET, concert de l’Orquestra Camerata XXI, amb un recorregut per la música popular del continent. De la mà de Bartok, Holst i Casals, entre d’altres, i les seves obres amb influències d’arrel tradicional, la Camerata us convida a plaça en un concert ben especial.

- De 18.00 a 20.00 h, al local de GANXETBRICKS (c. de Domènech Soberano, 7), Munta Misericòrdia. Lego arriba a Reus per donar la benvinguda a Misericòrdia i muntar la festa amb bricks i sets. Activitat recomanada a partir de 6 anys.

- 18.30 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, berenar popular, gentilesa de Borges. 19.00 h, a la PLAÇA DE PRIM, plantada de bèsties de l’A Reus, Correfoc!

- 19.00 h, a la PLAÇA DE LA RÀDIO, mostra de cerveses artesanes BirraCori Fest, amb punxadiscos a càrrec de la Black de Reus, La Bullanda i l’Associació de Cervesers del Baix Camp. Organitza: La Bullanga Reus, Associació de Cervesers del Baix Camp i La Black de Reus.

- 19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA DEL CENTRE DE LECTURA, presentació de la novel·la Les cacatues no saben estimar, d’Àlex Roca-Cusachs Coll.

- 20.00 h, a la SALA SANTA LLÚCIA, poesia musicada d’Ovidi Motllor a càrrec de Veni Ovidi Amavi, agrupació musical amb l'objectiu de recordar el cantautor d'Alcoi, conegut per haver ofert una poesia atemporal que no deixa indiferent a ningú. Aquesta poesia porta a conèixer i reflexionar sobre l'evolució de la cultura, llengua i societat catalanes. Entrades: Entrapolis.com

- 21.30 h, al LOCAL DELS XIQUETS DE REUS (c. de Rosich, 4) assaig obert especial de Misericòrdia dels Xiquets de Reus.

- 21.30 h, des de la PLAÇA DEL MERCADAL, A Reus, Correfoc!, amb la participació dels balls de diables de Sant Quintí de Mediona, Vilafranca del Penedès, dracs de Vilanova i Montblanc, Mamut de la Canonja, Lo Fardatxo de Rasquera i de Reus: els Bous de Foc, la Vedella de Foc, la Víbria, el Ball de Diables, el Drac i la Cabra. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer del Vidre, placeta dels Argenters, carrers de Donotea, d’Aleus, d’en Vilar, de Rosich i de Santa Anna, plaça de la Farinera, carrers de Santa Anna, de la Presó i de l’Hospital, Absis, carrers de les Peixateries Velles i del Fossar Vell, plaça de Sant Pere, carrer Major i plaça del Mercadal  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: