GIMNÀSTICA RÍTMICA

El 6è Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica, els dies 8 i 9 d'octubre

Amb la presència d'Almudena Cid

L'exgimasta Almudena Cid dona el seu suport al torneig que es fa a Reus | Europa Press
per E.R., Reus, Catalunya | 4 d'octubre de 2022 a les 11:30 |
Els dies 8 i 9 d'octubre tindrà lloc a Reus una cita organitzada per la secció de Rítmica Manyanet de l'Associació esportiva Pare Manyanet i l'Ajuntament de Reus.

Se celebrarà el 6è Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica, en què participaran més de 1.000 gimnastes de més de 60 entitats i clubs esportius. Aquest any, a més, l'esdeveniment comptarà amb l'exgimnasta Almudena Cid, i també amb l'exhibició de l'actual equip estatal que ha quedat tercer al mundial i ha aconseguit el passi als jocs Olímpics de París de 2024.

Com cada any, el torneig tindrà caràcter solidari, ja que es comptarà amb l'Associació de Fissurats de Catalunya (FICAT), declarada d'utilitat pública, creada per donar suport a les famílies que tenen o han de tenir un infant amb fissura de llavi o de paladar.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha destacat aquest dimarts que “aquesta cita ja és un clàssic del calendari esportiu de la ciutat que creix any rere any i contribueix a consolidar Reus com a capital esportiva de referència a Catalunya”, i ha recordat que “la feina desinteressada de moltes famílies i voluntaris fa possible el desenvolupament d'aquest trofeu”.

El programaEl 8 d’octubre a les 9 del matí s’obrirà el pavelló olímpic per als participants en la masterclass d’Almudena Cid. A partir d'un quart de 2 del migdia, s’iniciarà la competició amb les categories de Copa catalana nivell IV, V i VI. A dos quarts de 4 de la tarda es farà l’entrega de medalles. Seguidament, l’Equip sènior estatal de Gimàstica Rítmica realitzarà una exhibició i tot seguit es continuarà amb la competició amb diferents categories.

A un quart de 5 s’iniciarà la jornada de tarda amb la categoria Absolut i a les 8 del vespre es farà l’entrega de medalles. El diumenge, dia 9 d’octubre, s’iniciarà la competició amb els individuals de Copa Base. A la 1 del migdia es farà l’entrega de medalles i tot seguit les gimnastes de la Secció de Rítmica del Pare Manyanet faran una exhibició.

A dos quarts de 2 del migdia s’iniciarà la competició dels conjunts base i a dos quarts de 8 del vespre es farà l’entrega de medalles. Durant tot l’esdeveniment es comptarà amb una zona amb estands comercials de material específic per a la pràctica d’aquest esport.
 

Una imatge de la presentació del torneig Foto: Reus.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: