1 de 10
CASTELLS

Els Xiquets de Reus recuperen els castells de vuit

La colla posa a punt la maquinària amb vista a Misericòrdia

Actuació dels Xiquets de Reus a Terrassa | Xiquets de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 de setembre de 2022 a les 16:55 |
La colla dels Xiquets de Reus han tingut una agenda plena aquesta cap de setmana. El passat dissabte es desplaçaven a Altafulla per actuar en la diada de la festa major del municipi, juntament amb els Castellers d’Altafulla i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Els de la camisa de color avellana van començar la diada altafullenca descarregant un 2 de 7. En la segona ronda van descarregar un 4 de 8, que va ser succeït per un 5 de 7 i van tancar l’actuació amb 2 pilars de 5 i 4 pilars de 4.

Aquest diumenge, els Xiquets de Reus han estat la colla convidada a la diada Emili Miró, a Terrassa. Miró va ser un gran apassionat dels castells, el fundador i president de la colla blau turquesa vallesana, els Castellers de Terrassa. La colla reusenca ha començat a Terrassa descarregat un 4 de 7, en la segona ronda  un 3  de 7 amb pilar i en la tercera un 3 de 7. Ha tancat l’actuació amb 1 pilar de 5 i 2 pilars de 4.

El pròxim dissabte, 24 de setembre, els Xiquets de Reus actuaran en la Diada de Misericòrdia, a Reus, amb els Moixiganguers d’Igualada i els Nens del Vendrell.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: