1 de 10
MISERICÒRDIA 2022

Misericòrdia 2022: actes del dimarts 20 de setembre

Aquest dimarts té lloc el concert «Música per al record» al cementiri | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 08:00 |

Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2022-- Actes del dimarts 20 de setembre 

- 17.00 h, al CENTRE CÍVIC DEL CARME, presentació del nou Pla de Mobilitat Sostenible a Reus. Acte emmarcat dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

- 17.30 h, des de la PLAÇA DEL CASTELL, Ruta & Experiència Creativa. Visita guiada per redescobrir la ciutat mentre cadascú elabora una creació artística seguint les directrius d’una especialista en dibuix llicenciada en Belles Arts. Edat recomanada: a partir de 12 anys. Preu 17 €, infants de 8 a 12 anys, 12 €. Més informació a info@latevaruta.com

- 18.00 h, a la LLOTJA DE REUS, tast de cerveses Damm per conèixer els processos d’elaboració, els ingredients naturals que componen aquestes cerveses i gaudir dels seus aromes tan característics. Places limitades. Indispensable inscripció prèvia al correu presidenciacambrareus@cambrareus.org. Organitza: Cambra de Comerç de Reus, amb la col·laboració de Damm.

- 19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA DEL CENTRE DE LECTURA, projecció del documental Maternitats, sobre el naixement d’un fill amb discapacitats. Presentació a càrrec de Pilar Graset, psicòloga.

- 20.00 h, pel NUCLI ANTIC, el Carro dels Romanços. Bravium Teatre ens ofereix per setè any una passejada teatral pels carrers del centre basada en la rica producció reusenca de romanços de fil i canya o de canya i de cordill. Aquesta literatura del tombant del 1900 són composicions en vers, impreses amb plecs de quatre pàgines. El nom els ve donat per la forma com s’exposaven a la venda: penjats d’un cordill i agafats d’un tros de canya perquè no se’ls emportés el vent. Els venedors el recitaven o cantaven, com a reclam, i la gent els adquiria per llegir-los en reunions familiars, d’amics o al cafè. Sortida de la cercavila des de la seu de l’entitat, al carrer de Sant Llorenç, i actuacions a les places de la Patacada, del Mercadal i de Sant Pere.

- 20.00 h, al VESTÍBUL DEL CENTRE DE LECTURA, inauguració de l’exposició M’entra un fil de llum del col·lectiu Fotocat.cat, amb fotografies basades en poemes de Gabriel Ferrater.

- 20.15 h, al CEMENTIRI GENERAL DE REUS, Música per al Record. Concert Imaginari a càrrec d’Ennèagon Ensemble. Concert anual per recordar i homenatjar les persones que ens han deixat durant aquest any. Ennèagon és una formació musical que neix com a iniciativa d’un conjunt de joves músics procedents de diversos municipis de la demarcació de Tarragona, amb un projecte amb segell del nostre territori. Organitza: Serveis Funeraris Reus i Baix Camp.

- 21.00 h, a la PLAÇA D’EVARIST FÀBREGAS, presentació del videoclip del Lleó de Reus de l’Ariel Santamaria.

- 21.00 h, al LOCAL DELS XIQUETS DE REUS, assaig obert especial de Misericòrdia dels Xiquets de Reus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: