1 de 10
FORMACIÓ

​Aprovat el Consell de la Formació Professional de Reus

Serà un òrgan consultiu que promogui i coordini aquest tipus de formació a la ciutat

El Ple aprova el Consell de la Formació Professional de Reus | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 16 de setembre de 2022 a les 09:58 |
Aquest article es va publicar originalment el 16 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple de l’ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres la creació del Consell de la Formació Professional de Reus, a més del Reglament regulador del Consell. El Consell de la Formació Professional és un òrgan consultiu, no vinculant i de participació que suma les aportacions dels diferents agents educatius, socials i econòmics que formen part d’aquesta formació. Es tracta d’un espai per treballar en xarxa i impulsar els estudis d’FP a la ciutat. 

El Consell promourà la Formació Professional, entre altres objectius


Segons el Reglament del Consell de la Formació Professional, que se sotmetrà a exposició pública abans de l’aprovació definitiva, té funcions de debat i proposta. També estableix que durà a terme funcions com promoure la formació professional, millorar-ne la coordinació, donar suport a la FP dual, potenciar la mobilitat europea d’estudiants i docents i generar espais de debat, entre d’altres. 

El Consell estarà constituït per un representant de cada centre de formació amb seu a la ciutat, un representant de cada grup polític amb representació municipal, representants de la Generalitat, associacions professionals i empreses, agents socials i dos ciutadans a títol individual. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: