1 de 10
MOBILITAT

Obres per fer un nou carril bici a l'Hospitalet de l'Infant

A la zona de Corralets, per enllaçar-lo amb el carrer d'Antoni Tàpies, on s'està instal·lant una nova pista poliesportiva

Les obres, que s'allargaran dos mesos, ja han començat | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 24 de setembre de 2022 a les 16:30 |
Les obres que serviran per habilitar un carril bici a la zona de Corralets de l’Hospitalet de l’Infant ja han començat. L’Ajuntament va adjudicar aquests treballs a l’empresa Covan Obres Públiques S.L., per un import de gairebé 88.000 euros i un termini d’execució de dos mesos.

600 metres de longitud i dos carrilsL’objectiu d’aquest projecte, redactat per l’enginyer de camins, canals i ports Jordi Sorkau (Volums-Enginyeria SLP), és connectar l’actual carril per a bicicletes que puja per la banda de ponent de la carretera de Móra (l’antiga carretera C-44) amb la zona urbana de Corralets, per enllaçar-lo amb el carrer d'Antoni Tàpies, fins a la parcel·la d’equipaments que hi ha en aquest barri, on el consistori està instal·lant una nova pista poliesportiva.

Per creuar de vorera a la carretera de Móra i fer servir el nou tram de carril bici, caldrà utilitzar el pas de vianants elevat que hi ha davant de la parcel·la d’equipament públic municipal on es construirà la futura comissaria de la Policia Local. El nou tram de carril bici tindrà uns 600 metres de longitud i doble sentit de circulació.

Tant el material utilitzat com els acabats i la senyalització horitzontal previstos tindran les mateixes característiques que les de la resta de trams de la xarxa de carril bici existent a l’Hospitalet de l’Infant, segons s'ha apuntat des del consistori.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: