1 de 10
EQUIPAMENTS

Castellvell del Camp renova la llar d'infants

Enguany compta amb 46 infants matriculats, doblant els 21 del curs passat

S'ha renovat el parquet de tres aules de la llar d'infants Els Eixerits | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 15 de setembre de 2022 a les 11:19 |
La llar d'infants Els Eixerits de Castellvell del Camp ha estat reformada de manera integral. Els treballs, impulsats per l'Ajuntament del municipi i amb un cost de més de 38.000 euros, han renovat el parquet de tres aules, el sistema de refrigeració i calefacció i han arranjat les goteres de la teulada. 

A més, s'han fet tasques de manteniment de les estores exteriors i s'han arranjat les portes i finestres d'alumini, els desguassos de les piques i les cisternes dels lavabos. També s'ha dotat l'equipament de fibra òptica i es preveu continuar les inversions "amb el canvi de parquet de dues aules i el canvi de la màquina de climatització que falta reposar", segons l'alcalde, Josep Sabaté. 

Enguany, la llar compta amb el doble de matriculacions


Les millores, a banda de suposar la renovació dels equipaments, també han afectat la modificació del projecte educatiu i de la política de preus, que ha generat un gran increment en el nombre de matriculacions. Amb la finalització del contracte anterior, la regidoria d'Educació ha modificat les taxes, que eren gairebé unitàries, pagant el mateix preu independentment de les hores, a unes que depenen de l'ús que se'n faci.

Amb les taxes actuals cada família paga segons l'horari escollit i s'ha passat de 16 alumnes el curs 2020-2021 a 46 enguany. Això ha suposat l'obertura de dues aules que feia anys que eren tancades, fent que la llar compti amb cinc classes en total.

Un altre dels canvis ha estat la renovació del projecte educatiu, que actualment correspon a la Fundació Pere Tarrés. La directora de la llar, Anna Garrido, també ha impulsat novetats com l'ús del pati com un espai d'aprenentatge i la creació de camins sensorials, per fomentar la creativitat i el desenvolupament integral a partir de l'experimentació. 
 

El camí sensorial situat al pati de la llar d'infants Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: