LECTURA

​Les Biblioteques Municipals enceten la programació de la nova temporada

Oferiran fins a 24 clubs de lectura per a totes les edats, entre altres propostes

La biblioteca Xavier Amorós acollirà l'espectacle "Amics" | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 15 de setembre de 2022 a les 10:26 |
L'espectacle "Amics" encetarà la nova temporada de programació d'activitats a les Biblioteques Municipals aquest divendres. Protagonitzat per Carla Barroso i Dafnis Balduz, el muntatge tindrà lloc a la Biblioteca Xavier Amorós a les 7 de la tarda amb entrada gratuïta.

"Amics" és un viatge a través de l'amistat de dos artistes acompanyats per música i textos de Joan Salvat Papasseit, Joaquín Sabina, Maria Mercè Marçal o Raffaela Carrà, entre altres noms. L'espectacle té la voluntat d'apropar la poesia i les cançons a diferents generacions amb sentit de l'humor i sensibilitat.

La programació de tardor inclou 24 clubs de lectura


Aquesta activitat posarà en marxa la programació de tardor, en la qual s'emmarquen els 24 clubs de lectura per a totes les edats. L'oferta, sota el lema "Clubs de lectura de les Biblioteques Municipals: un segell de distinció", es divideix en quatre apartats segons les propostes.

En primer lloc, trobem l'apartat destinat a la iniciació en un club de lectura, que compta amb quatre propostes dirigides a nadons amb les seves famílies i infants que comencen a llegir. El següent és per a aprofundir en la pràctica de la lectura, per a infants que són grans lectors i compta amb propostes de narrativa en català, castellà o anglès i de poesia. Finalment, també hi ha les propostes per vincular la lectura amb altres disciplines, com el teatre o la música; o el de nous formats, amb literatura digital o videoxats.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: