1 de 10
SANTA TECLA 2022

A punt la «Festa per a tothom» per Santa Tecla

L'esdeveniment d'inclusió social arriba enguany a la seva 32a edició

La geganta Frida no es perdrà la presentació de la «Festa per a tothom 2022» | Josep M. Llauradó
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 14 de setembre de 2022 a les 16:56 |
Aquest article es va publicar originalment el 14 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració del Port de Tarragona i Dow Tarragona, posa en marxa, un any més, el programa Festa per a Tothom, la fórmula inclusiva de la ciutadania amb capacitats diverses a les festes. Gràcies a aquesta iniciativa impulsada per l’ajuntament, que enguany recupera la normalitat prèvia a la pandèmia per celebrar la seva 32a edició, els ciutadans amb capacitats diverses poden gaudir de les festes en honor a Santa Tecla.

Aquesta iniciativa compta, a més, amb el suport i la col·laboració del Port de Tarragona i de Dow Tarragona (aquest últim, des de fa 22 anys). Ambdues entitats renoven enguany el seu compromís amb aquest programa, al qual ofereixen tot el seu suport a través de la cessió d’espais i dels fungivers: empleats, familiars i amics que, de manera voluntària, ofereixen el seu temps i la seva ajuda per contribuir al correcte funcionament de la iniciativa, a través de la bona predisposició, l’amabilitat i l’atenció a les necessitats del grup.

Tots junts, fungivers i persones usuàries, s’uneixen durant uns dies amb la finalitat de gaudir la festa major tarragonina al màxim, a l’estil d’una autèntica penya festiva. La presentació oficial del programa Festa per a tothom 2022 tindrà lloc aquest proper dissabte, 17 de setembre, a dos quarts de 12 del migdia des del Balcó del Mediterrani, i comptarà amb la presència de la geganta Frida, la primera geganta de la ciutat de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues o amb cadira de rodes, que enguany celebra el seu retorn a la ciutat tot coincidint amb el seu quart aniversari.

En aquest dia tan especial, estarà acompanyada pel Gegant Martí-Àngel de Sant Rafael i pels Nanos i Gegants del Port. L’acte inclourà la intervenció de les autoritats presents al mateix, com són el director de Dow Tarragona i president de l’AEQT, Ignasi Cañagueral; el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset; i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, en una cita a la qual també hi assistiran representants de Festa per a Tothom i Llegat 2018 i que finalitzarà, a la 1 del migdia, amb la baixada de la Geganta Frida i el grup Festa per a Tothom fins al Port de Tarragona.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: