FIRES I MOSTRES

FiraReus Events es prepara per a l'exproReus i Tot Nuvis

En el cas del primer esdeveniment, a l'octubre, arriba a les 50 edicions

Una imatge d'arxiu d'una anterior edició de l'exproReus | Reusdigital.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 29 de setembre de 2022 a les 12:15 |
FiraReus Events comença l'últim quadrimestre de l'any amb la recuperació de les dues fires més importants del seu calendari, l'exproReus i Tot Nuvis, les quals tornaran a celebrar-se després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia.

La fira multisectorial, exproReus, se celebrarà del 8 al 12 d'octubre i arribarà enguany a la seva 50a edició, amb expositors vinculats a l'automoció, la llar, les noves tecnologies, entre d'altres, i amb un programa amb activitats per a tota la família.

La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha explicat que "exproReus és un dels aparadors comercials més rellevants de la demarcació i amb la recuperació de la fira volem mantenir aquesta eina de contacte de les empreses amb clients reals o potencials. Precisament per facilitar l'afluència de visitants, enguany l'entrada serà gratuïta".

En aquest sentit, Tot Nuvis, que es farà del 18 al 20 de novembre, també tindrà entrada gratuïta per a potenciar l'afluència de públic.

També està previst que el recinte firal aculli dues fires externes: Dinos Tour i el Parc de Nadal, que enguany tornarà a les instal·lacions del Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: