1 de 10
SOCIETAT

Primer cicle d'Ecologia profunda i espiritualitat

A Reus i a Vilanova de Prades, entre el setembre i el novembre

Un dels actes del cicle és previst a la Biblioteca Central Xavier Amorós, de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de setembre de 2022 a les 16:22 |
Reus i Vilanova de Prades acolliran, aquesta tardor, el primer cicle d'Ecologia profunda i espiritualitat. El programa arrencarà el 19 de setembre, al centre cívic Llevant de la capital del Baix Camp (a dos quarts de 7 de la tarda) amb Respostes emocionals i espirituals davant la crisi climàtica, un taller d'interiorització i ecopsicologia a càrrec de Daniel Turon.

Els dies 22 i 23 d'octubre, a la casa de colònies Cal Català de Vilanova de Prades, serà el torn d'Ecologia i espiritualitat al mig de la natura, una sèrie de tallers d'educació ambiental, ponències i espais de diàleg.

Finalment, el 3 de novembre a les 7 de la tarda, i a la biblioteca Xavier Amorós de Reus, tindrà lloc la conferència La felicitat sostenible: l'esfera orgànica, l'esfera mental i l'esfera espitirual, a càrrec del metge Anton Soler Ferrater.

Organitza el Grup de Diàleg Interreligiós i Interconviccional de Reus, GDI-Reus, amb la coordinació del'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional,  AUDIR. 

Més informació al telèfon 680 153 471 o al correu a.oliveres@audir.org (Arnau Oliveres). 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: