1 de 10
VIDA MUNICIPAL

Renoven plaques i cartells dels carrers i les places de Castellvell

L'actuació té un cost de quasi 15.000 euros

La placa ja instal·lada al carrer Major, de Castellvell del Camp | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 13 de setembre de 2022 a les 16:07 |
Aquest article es va publicar originalment el 13 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Castellvell del Camp ha iniciat la renovació de la cartelleria de tots els carrers i places del municipi, que tindran el mateix disseny. En total, se substituiran 23 plaques del nucli antic i 25 cartells a les urbanitzacions. L'actuació global de substitució de plaques i cartells té un cost de prop de 15.000 euros.

Coincidint amb la festa major de Santa Anna, el passat mes de juliol, es van col·locar simbòlicament les dues primeres plaques a la plaça de Catalunya i al carrer Major, epicentres de l'inici de la festa.

A partir d'aquí, s'aniran substituint progressivament les plaques del nucli antic. En el cas d'aquells carrers que antigament rebien un altre nom, també s'hi afegirà a sota una placa més petita amb el nom antic. Serien exemples el carrer de Sant Sebastià (carrer de les Mosques) o carrer de Sant Pau (carrer dels Masets).

Pel que fa als carrers de les urbanitzacions, i "com que no disposen de parets per col·locar-hi una placa", segons fonts municipals, s'ha optat per canviar els cartells vells per uns de nous amb el mateix disseny que al nucli antic. En aquest cas, la imatge nova es col·locarà sobre la xapa que subjecta el pal.

Des del consistori s'ha apuntat que els cartells amb els noms de carrers de les urbanitzacions del municipi "es trobaven en molt mal estat degut al pas del temps i molts ja no es podien llegir". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: