1 de 10
HABITATGE

A subhasta un immoble al carrer Ample procedent d’herències intestades

És al número 35, i el preu de sortida és de 221.700 euros

Imatge de la façana del número 35 del carrer Ample, de Reus | Google Maps
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 de setembre de 2022 a les 18:13 |
El departament d'Economia i Hisenda ha convocat la subhasta pública d'un total de 36 immobles (un dels quals al carrer Ample de Reus) procedents d'herències intestades. El paquet que es posa a la venda inclou locals, solars i habitatges situats a 23 municipis de Catalunya i també a Vinaròs (Castelló). En el cas de l'immoble de la nostra ciutat, el preu de sortida és de 221.700 euros, el tipus d'ús, comercial o habitatge, i es troba al número 35 de l'esmentada via. 

Destaquen quatre immobles més dels germans Anlló a Sant Feliu de Guíxols (entre els quals els antics hotels Rex II i Mediterraneo), un habitatge unifamiliar a Puigcerdà amb un preu de sortida de 447.500 euros o dos locals a Barcelona, amb preus de 79.300 i 84.900 euros, respectivament. S'ha convocat la subhasta pel proper 1 de desembre del 2022 al migdia i els interessats podran presentar ofertes davant la Direcció General de Patrimoni fins al 25 d'octubre.

El Govern preveu ingressar un mínim de 3,3 milions el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica aquest dilluns l'anunci de la subhasta d'aquests 36 immobles procedents d'herències intestades. Amb la venda de tots els lots, el Govern preveu obtenir un mínim de 3.290.800 euros, una xifra que pot ser millorada en la subhasta. D'acord amb la legislació vigent que regula les herències intestades, els imports obtinguts podran ser destinats a finalitats habitacionals o a establiments d'assistència social o a institucions culturals preferentment del municipi o la comarca d'on tenia la darrera residència el causant.

Habitatges unifamiliars al PrioratS'hi poden trobar habitatges unifamiliars en poblacions com la Bisbal de Falset, la Bisbal d'Empordà, Bot, Guimerà, Sallent, Valls, Vila-rodona o la Vilella Baixa. Locals a Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Masquefa, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Gramenet. Un aparcament a Tortosa o un terreny rústic i masia urbana a Castellví de la Marca.

L'immoble més barat és un traster a Masquefa amb un preu de sortida de 3.900 euros i el més car és l'antic hotel Rex II de Sant Feliu de Guíxols amb 488.800 euros. Les característiques tècniques de totes les finques es poden consultar al web del departament d'Economia i Hisenda i a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública. Per participar a la subhasta s'ha de dipositar, amb caràcter previ, a la Caixa General de Dipòsits del Departament d’Economia i Hisenda, l'import de la garantia del preu de sortida de cada immoble, que s'estableix al plec de condicions d'aquesta subhasta.

La majoria dels 36 immobles que surten a subhasta el proper 1 de desembre, que ja han estat comunicats prèviament als respectius ajuntaments, són locals o solars. Les finques urbanes que s'hi han inclòs no han estat considerades aptes per l'Agència de l’Habitatge de Catalunya per ser destinades directament a habitatge social, per manca de demanda habitacional al municipi o pel mal estat de la finca.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: