MISERICÒRDIA 2022

Misericòrdia 2022: actes del divendres, 16 de setembre

Detall del cartell de l'espectacle «Misericòrdia: de Reus al cel» | Orfeó Reusenc
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 de setembre de 2022 a les 08:00 |

Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2022-- Actes del divendres 16 de setembre

- De 17.00 a 19.00 h, al MERCAT CENTRAL, recollida d’acreditacions de la Trobada d’Elements Fets Per Tu - Fan del Seguici. Cal inscripció prèvia a través del web de Canal Reus TV fins al dia 16 a les 18.00 h.

- De 17.00 a 20.00 h, al CARRER AMPLE, Obrim el Carrer Ample. Gimcanes i activitats infantils. Acte emmarcat dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. Organitza: Associació de Veïns Reus Nord i Reus Transport.

- 18.00 h, des del BARRI DEL SANTUARI, repartiment del programa de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia. El Xiquet i la Xiqueta, acompanyats pel Campi, viatjaran en cotxes d’època fins a la plaça del Mercadal tot repartint el programa de festes.

- 19.00 h, a LA PALMA, Mostra de Claqué d'Aquí. Professionals del claqué i altres promeses que encara estan en formació ompliran l’escenari amb aquesta modalitat de ball.

- 19.00 h, a la SALA QUATRE DEL MUSEU D’ART I HISTÒRIA, inauguració de Terra, Aigua i Aire, de C. Jardí, C. Iturgoyen i L. Barrero.

- 19.00 h, a la SALA RAMON AMIGÓ DEL CENTRE DE LECTURA, presentació del llibre Un paradís com el nostre: aventures de dos urbanites a la Califòrnia catalana, de Borja Duñó i Laia Beltran.

- 19.30 h, a CAL MASSÓ, representació de No m’oblidis mai, a càrrec de Mithistòrima Produccions SL.

- 19.30 h, des de la PLAÇA DEL MERCADAL, sortida per patinar en grup pels carrers de la ciutat. Recorregut adaptat a tots els nivells. Acte emmarcat dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. Organitza: Reus Patina, RockRollersReus i Reus Transport.

- 20.00 h, a la PLAÇA DEL CASTELL, representació del Ball de Sant Miquel, que escenifica la lluita del bé i el mal.

- 21.00 h, al TEATRE BARTRINA, Nit de Claqué amb l’espectacle À l’unisson, produït per Hip Tap Project i A Mano Limpia. Una creació coreogràfica i musical poc convencional que fusiona el tap dance, la percussió corporal i el hip-hop.

- 21.30 h, a la PRIORAL DE SANT PERE, Misericòrdia: de Reus al Cel. Muntatge escènic de cant, música, dansa i teatre que ens porta a reviure la llegenda de la Mare de Déu de Misericòrdia, des de l’aparició a la pastoreta fins a la salvació de la vila. L’Orfeó Reusenc escenifica aquest muntatge únic, que compta amb un equip de més de 80 persones entre músics, cantaires, dansaires, actors i tècnics. Preu: 4 €. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: