1 de 10
COMERÇ

La història de Salou es col·lecciona

Impulsen una campanya en què els clients dels comerços poden completar un àlbum amb cromos d'imatges de la localitat

La col·lecció permet conèixer la història de Salou tot completant un àlbum de cromos | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 08:00 |
Els comerciants de Salou, a través de l’Associació Shopping Salou, i amb el suport de l’ajuntament, impulsen la campanya comercial Viatge en el temps. Coneix la història de Salou. Consisteix en el fet que els clients adquireixin un àlbum, a 2 euros, que podran anar omplint amb diferents cromos de fotografies de la localitat. Per cada compra als establiments participants, es rebran cinc cromos, de forma gratuïta, fins a exhaurir existències. En total, l’Associació Shopping Salou ha dissenyat fins a 3.000 àlbums i 130.000 cromos.

Caràcter solidariEls àlbums, que inclouen 40 cromos diferents, s’hauran d’anar emplenant, fins a completar-los. Contenen imatges de diferents monuments, espais i moments de la història de Salou, com, per exemple, el Far; els xalets del passeig; la Torre Vella; el monument al Rei Jaume I; els Pilons; el Port Esportiu; el primer Cós Blanc; diversos elements culturals; el Carrilet; les platges; i hotels i establiments destacats del municipi, entre d’altres.

De l’import recaptat a través de la compra dels àlbums, un 50% anirà destinat a l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí de Salou, per a la investigació contra el càncer; i, l’altre 50%, serà per a la dinamització comercial del municipi. Aquests àlbums es poden adquirir als 53 locals que participen a la campanya. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: