1 de 10
MÓN DIGITAL

Neix l'agència de màrqueting en línia Reus Comunicació Digital

Ofereix serveis digitals a empreses amb l'objectiu de millorar la seva presència i captar nous clients

Portada del web de Reus Comunicació Digital | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 de setembre de 2022 a les 15:00 |
Amb l'objectiu d'ampliar les seves activitats de negoci, l'empresa editora de Reusdigital.cat, Reus Comunicació Digital, obre una nou servei destinat a la comunicació i màrqueting online. D'aquesta forma, s'oferiran serveis cabdals i necessaris per a les empreses, totalment personalitzats, com són la gestió de xarxes socials, disseny web, gestió de SEO i campanyes SEM, redacció de continguts optimitzats o disseny gràfic, entre d'altres. Al web de Reus Comunicació Digital podeu informar-vos més sobre aquest nou servei i conèixer amb detall tot el que s'ofereix, així com descobrir un blog amb informació destacada sobre màrqueting digital i noves tecnologies.
 
Reus Comunicació Digital compta amb anys d'experiència en comunicació i desenvolupament digital. Com a servei paral·lel al treball informatiu del diari Reusdigital.cat, els seus professionals coneixen perfectament les utilitats i funcions que poden tenir de les noves tecnologies i la seva relació actual amb el món empresarial.
 
Reus Comunicació Digital, treballa braç a braç amb els seus clients per tal de garantir una millor presència digital i augmentar les possibilitats de difusió i abast dels seus missatges.
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: