1 de 10
OBRES I MILLORES

Comencen les obres de la rotonda d'accés a la urbanització Mas Carpa

Tenen una durada prevista de cinc mesos a partir de la formalització del contracte, i el pressupost és d'uns 580.000 euros

Imatge de la zona de les obres | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 12 de setembre de 2022 a les 12:37 |
L'Ajuntament de Reus ha iniciat les obres de construcció de la rotonda que donarà accés a la urbanització Mas Carpa des de l’avinguda de Tarragona. L'obra va ser adjudicada a l’empresa Tecnologia de Firmes SA amb un pressupost d’adjudicacó de 579.444,80 euros (IVA inclòs). El projecte que s'executarà preveu també la continuació del carril bici existent a diversos trams de l’avinguda de Tarragona, i la futura connexió entre el carril bici al llarg de l’avinguda Tarragona. El projecte compta amb finançament de la Unió Europea, amb fons Next Generation. 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha dit que "amb aquesta obra donem resposta a les reivindicacions de la ciutadania. I ho fem amb un projecte que tranformarà la imatge de l'entrada per la ciutat des de l'avinguda de Tarragona i aportarà més seguretat, una circulació més amable, i l’aposta per la mobilitat sostenible".

Al seu torn, la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, ha exposat que afegeix "l'avinguda té una configuració de via interurbana i aquest projecte, juntament amb d’altres que impulsem, preveu convertir-la en una via urbana".

Les obres tenen un termini d’execució de cinc mesos a comptar des de la data de formalització del contracte. La planificació de les obres es coordinarà amb els treballs de construcció del carril bici de l’avinguda de Tarragona, "per tal de minimitzar les molèsties i les afectacions al trànsit. Actualment l’avinguda Tarragona té una configuració de via interurbana i aquest projecte, juntament amb d’altres que impulsa l’Ajuntament, preveu convertir-la en una via urbana", segons fonts municipals.

També us pot interessar:
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: