1 de 10
MEDI AMBIENT

​El programa Escoles Reus 2030 incorporarà reptes mediambientals

Les escoles de la ciutat s'hi podran inscriure i establir els seus objectius de millora

El programa Escoles Reus 2030 fomentarà la millora del medi ambient | Cedida
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 12 de setembre de 2022 a les 11:54 |
Les escoles de Reus treballaran diversos reptes relacionats amb el medi ambient i els objectius de desenvolupament sostenible de la Unesco dins el programa Escoles Reus 2030. La regidoria de Medi Ambient, en col·laboració amb la regidoria d’Ensenyament, ha impulsat aquest programa per assolir objectius concrets com la millora de la recollida selectiva, la reducció de plàstics d’un sol ús o l’estalvi energètic. 

Se celebraran tres jornades en el marc d'Escoles Reus 2030


Escoles Reus 2030 és un projecte en el qual formaran part les escoles de la ciutat i cadascuna proposarà un objectiu de millora per treballar durant tot el curs. Cada centre treballarà aquest aspecte i presentarà els resultats al mercat d’intercanvi d’experiències que se celebrarà. Qüestions com el consum responsable, el canvi climàtic, la reducció de residus o el foment de la biodiversitat són alguns dels objectius que poden establir. 

A final de curs es programaran tres jornades per compartir les experiències: el dia internacional d’acció pel clima, que treballarà sobre el canvi climàtic; el mercat d’intercanvi escolar, que consistirà en un intercanvi d’objectes per fomentar la reutilització; i Let’s clean up, per netejar indrets propers als centres educatius. 

El programa es projecta a anys vista i compta amb els objectius de promoure l’energia neta, vetllar per la ciutat i el seu patrimoni i lluitar contra el canvi climàtic. Actualment ja s’hi han inscrit catorze centres.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: