DIADA NACIONAL

​Fina Mestres oferirà el parlament institucional de la Diada Nacional de Cambrils

L’acte tindrà lloc al Parc del Pescador i comptarà amb la coral Verge del Camí i els Xiquets de Cambrils

Cambrils celebrarà la commemoració de l'onze de setembre al Parc del Pescador | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 9 de setembre de 2022 a les 09:56 |
El parlament institucional de l’acte de la Diada Nacional a Cambrils el dia 11 de setembre serà a càrrec de la cambrilenca Fina Mestres. La commemoració es farà al Parc del Pescador amb la presència de la coral Verge del Camí i els Xiquets de Cambrils.

Enguany es farà una ofrena floral


Començant per la benvinguda per part de l’alcalde, Oliver Klein, l’acte continuarà amb el parlament institucional de Fina Mestres, catedràtica d’Administració d’Empreses que ha dedicat la seva vida professional al món de l’educació. Mestres és coneguda al municipi per la seva implicació en entitats com la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors.

Una de les novetats de l’acte és l’ofrena floral al Monòlit “Rambla Onze de Setembre”, que comptarà amb les entitats que s’han volgut afegir amb les seves ofrenes. La coral Verge del Camí, a més, interpretarà tres cançons i Els Segadors i la colla castellera del municipi farà un pilar. 

El concert de la Diada incorporarà un Punt Lila


El concert de la Diada que se celebrarà al Parc del Pinaret aquest dissabte incorporarà un Punt Lila per prevenir les agressions masclistes i LGTBifòbiques. En aquest espai hi haurà quatre professionals per fer atenció i sensibilització a la ciutadania i donar a conèixer com es donen aquest tipus de violències en contextos festius i d’oci.

El Punt Lila, instal·lat per l’Ajuntament, ja ha estat present en altres esdeveniments multitudinaris com diversos actes de Sant Pere, la Fira Multisectorial i la Nit del Foc. El concert de la Diada, que començarà a dos quarts d’11 de la nit, serà a càrrec dels grups Portobello, Gertrudis i The Tyets. L’espai lila donarà cobertura durant tot l’acte, des del seu inici fins que acabi a les 5 de la matinada.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: