1 de 10
CURES

Tallers gratuïts per a persones que cuiden familiars

Cada dilluns al matí, des del 3 d’octubre fins al 28 de novembre

Els tallers es faran al centre cívic Llevant, de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 de setembre de 2022 a les 09:48 |
Fruit de la col·laboració entre l'Escola de Cuidadors de la Fundació “la Caixa” i la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, s’ha organitzat un nou cicle presencial de vuit tallers gratuïts adreçat a les persones cuidadores familiars que tenen cura de persones amb malalties cròniques avançades i en situació de dependència. La inscripció per assistir a aquests tallers, programats cada dilluns des del 3 d’octubre fins al 28 de novembre de 10 del matí a dos quarts de 12 del migdia al centre cívic Llevant (plaça dels Horts del Canonges, 1), ja està oberta.

Es tractaran diverses temàtiques com aprendre a cuidar-se per cuidar, confort físic, dol, bon tracte o recursos comunitaris, entre altres. L’objectiu és aportar les eines necessàries per facilitar la tasca de les persones cuidadores familiars amb la finalitat d’ampliar les seves competències i, d’aquesta manera, millorar tant la qualitat de vida de les persones cuidades com de les que cuiden.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través del web www.escoladecuidadors.lacaixa.org, mitjançant els números de telèfon 690 924 714 o 609 034 678 o a través del correu electrònic info@escueladecuidadores.lacaixa.org. 

Consulteu les sessions aquí
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: