1 de 10
ESPECTACLES

Una divertida òpera per al vespre de dissabte al Bartrina

Teatre de les Comèdies estrena aquest cap de setmana "Il Teatro alla moda"

Imatge del passi de gràfics de l'òpera, un parell de dies abans de l'estrena al Bartrina | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 8 de setembre de 2022 a les 12:37 |
Aquest article es va publicar originalment el 8 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La companyia reusenca Teatre de les Comèdies estrena aquest cap de setmana al Teatre Bartrina Il Teatro alla moda, una òpera en català inspirada en el llibre homònim de Benedetto Marcello (1686-1739), compositor i noble venecià del Barroc. Il Teatro alla Moda és una divertida crítica a les pràctiques operístiques de la primera meitat del segle XVIII.

El llibret és de Marcel Pascual i la música de Carles Prat. L'estrena serà aquest pròxim dissabte 10 de setembre, a les 8 del vespre, al Teatre Bartrina de Reus. Rosa Mateu Pena ha estat la directora d’escena i Elisenda Carrasco, la directora d’orquestra. El vestuari ha anat a càrrec d’Anna de la Cruz i l’escenografia, de Tuttipianoforte.

És una producció del Teatre de les Comèdies, coproduïda pel Teatre Bartrina, i que compta amb la soprano Júlia Farrés, el baríton Elias Arranz i el tenor Carles Prat, acompanyats per una orquestra de música clàssica.

La companyia Teatre de les Comèdies va començar el seu recorregut el novembre de 2015 amb l’òpera La Serva Padrona, de Giovanni B. Pergolesi, adaptada al català. L'obra es va representar en 15 poblacions. La Canterina, de Josep Haydn, adaptada al català, va ser el seu següent muntatge. Es va estrenar el novembre de 2018 i es va representar en sis escenaris.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: