1 de 10
SALUT MENTAL

Salut treballa el Pla Local de Prevenció de la Conducta Suïcida

Subirats assenyala que es preveu implementar-lo "de manera efectiva" el 2023

Exterior de l'edifici de la Gota de Llet, seu de la regidoria de Salut de l'Ajuntament de Reus | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 8 de setembre de 2022 a les 12:20 |
L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Salut i Ciutadania, treballa en el disseny d’un Pla Local de Prevenció de la Conducta Suïcida que "preveu implementar-se de forma efectiva el 2023, amb la finalitat de disminuir el risc d’aparició d’aquestes conductes o mitigar-ne els efectes que se’n poden derivar a través de diverses actuacions de caràcter preventiu en múltiples nivells".

L’anunci l'ha fet en roda de premsa el regidor del ram, Òscar Subirats, durant la presentació del programa d’activitats preparat per commemorar el Dia Internacional per la Prevenció del Suïcidi que se celebra el dia 10 de setembre. “No només pretén amortir les conseqüències que hagin pogut sorgir o fer-se encara més evidents arran de la pandèmia quant a la salut mental i benestar emocional de la població, sinó fer explícit el compromís de l’administració local en continuar definint de forma cada cop més específica i complexa, aquelles polítiques que vetllin per la salut integral de les persones”, ha exposat sobre el document. A l'acte de presentació hi ha assistit també la coordinadora a Reus de l'Associació Catalana per la Prevenció del Suïcidi, Laura Horcajo.
 

Subirats (amb Horcajo, al costat) ha avançat la confecció del Pla Local de Prevenció de la Conducta Suïcida Foto: Reus.catPodeu consultar aquí la programació prevista a Reus per commemorar el Dia Internacional per la Prevenció del Suïcidi. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: