1 de 10
GASTRONOMIA

Un cuiner d'un restaurant de Reus, entre els millors «sushiman» de l'estat

Component de la cuina de l'Oishi, Wenji Peng ha destacat al campionat ITAMAE Balfegó

El cuiner Wenji Peng mostra la distinció obtinguda al primer ITAMAE Balfegó | ITAMAE Balfegó
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 de setembre de 2022 a les 12:00 |
El restaurant japonès Oishi de Reus pot presumir de tenir, al seu equip de cuina, un dels millors sushiman de l'estat. Als seus 23 anys, Wenji Peng ha brillat recentment a la primera edició del campionat ITAMAE Balfegó. Hi ha obtingut la medalla de bronze. 

Tot i la seva joventut, el cuiner té experiència en altres establiments de gastronomia nipona. Des de l'any passat, amb tot, formar part de l'Oishi de Reus, situat al número 4 del carrer de les Carnisseries Velles, al nucli antic. 

Quant a la resta de distingits del concurs estatal, el guanyador ha estat un cuiner del restaurant Imperial de Pamplona, Steven Bosen Wu Zhen; la medalla de plata ha estat per a un dels components de Grupo Mosh a Marbella, Luis Bandera. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: