1 de 10
MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

Una pagesa rapitenca, protagonista de la nova campanya d’Estrella Damm

L'empresa catalana ha volgut posar cara a les persones implicades en els productes de proximitat amb els quals elabora la seua cervesa

Un dels fotogrames de l'anunci de la Damm on apareix la Rapitenca Montse Sérvulo | Estrella Damm
per Sílvia A., La Ràpita | 7 de setembre de 2022 a les 12:40 |
Aquest article es va publicar originalment el 7 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
De llibretera a treballar al camp durant més de 30 anys. Esta és la història de la Montse Sérvulo, pagesa que conrea l’arròs amb què s’elabora a l'anunci de les xarxes socials d'Estrella Damm.

L'empresa catalana ha volgut posar cara a les persones implicades en els productes de proximitat amb els quals elabora la seua cervesa. La Montse, de l'Associació de Dones del Món Rural,n'és una d'elles. Damm elabora la seua cervesa amb arròs del Delta de l'Ebre, llúpol de Prades, blat de Lleida... tot producte de Km0 com mostren a la nova campanya publicitària.

Per a Montse Sérvulo, el rodatge ha estat tota una experiència. "Prefereixo la vida al camp, vam gravar un munt de vegades per un anunci curt, no m'imagino que deu ser gravar una pel·lícula". "L'endemà em feia mal tot", ens explica.

De família de pescadors, la Montse va ser llibretera a la Ràpita durant més de trenta anys, amb l'arribada dels supermercats que venien tots els productes de papereria davant de la llibreria, el negoci va deixar de ser rendible. Llavors va decidir deixar-ho tot per amor i marxar a conrear i portar la comptabilitat dels camps d'arròs de qui era el seu futur marit."Ell em necessitava, ja que viatjava molt per faena i a poc a poc vaig fer cap al camp d'arròs". La Damm buscava gent com ella implicada en els productes de proximitat i que reivindique el paper de la dona en el món rural.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: