1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Una vintena d'empreses del Belianes Est de Cambrils rebran subvencions per rehabilitar naus

Una imatge del polígon cambrilenc | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 7 de setembre de 2022 a les 10:53 |
L'Ajuntament de Cambrils ha fet efectives, durant aquest mes agost, les subvencions per a la rehabilitació de naus del polígon Belianes Est a les empreses que han justificat les obres de protecció passiva contra incendis i han passat la inspecció favorable.

En total s'ha atorgat subvencions a 22 empreses per la rehabilitació de 27 naus per un import total de 78.965 euros. Les ajudes s'han destinat a obres realitzades entre el novembre del 2014 i el juliol del 2022 amb un import màxim de 800 euros per adequar les lluernes de les cobertes, 1.800 euros per protegir amb franges tallafocs les parets i façanes i 2.225 euros per la ignifugació o tractament de les estructures de ferro.

El regidor d'Urbanisme, Enric Daza, ha destacat "l'èxit" de la convocatòria de subvencions i ha explicat que les intervencions "han permès transformar naus antigues que no estaven regularitzades en instal·lacions preparades per acollir activitats econòmiques que requereixen estar fora del nucli urbà".

El regidor ha assegurat que "és imprescindible tenir un polígon sanejat i rehabilitat per donar un nou impuls al sector industrial i atraure noves inversions".  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: