1 de 10
SOLIDARITAT

Caminada d'orientació en família per a l'esclerosi múltiple

El 18 de setembre, des del Mas Sabater, i amb tres itineraris disponibles

La caminada té lloc el 18 de setembre a Reus | Reus.cat
per Redacció, Reus, Catalunya | 9 de setembre de 2022 a les 16:15 |
El 18 de setembre, i amb el Mas Sabater com a punt de partida, tindrà lloc Orienta't!, una caminada d'orientació en família amb l'objectiu de recollir fons per a l'esclerosi múltiple. Els fons que reculli aniran destinats al centre de neurorehabilitació de Reus, Mas Sabater, de la Fundació d'Esclerosi Múltiple.

El tiquet solidari és de 10 euros per als adults


La sortida podrà fer-se, lliurement, entre dos quarts de 10 i les 11 del matí i es podrà escollir entre tres circuits d'1, 3 o 6 quilometres. Les persones participants recolliran un mapa a la sortida i s'hauran d'inscriure amb el tiquet solidari, de 10 euros per a adults i 5, per als infants. Tots els participants rebran la bossa del caminador i una samarreta. La caminada està organitzada per Trek&Team amb la col·laboració de l'Ajuntament i Reus Esport i Lleure. 
 

Cartell de la caminada solidària, que tindrà lloc el diumenge 18 de setembre Foto: Cedit


L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa i crònica de la qual encara avui no se’n coneixen les causes i que afecta 9.000 persones a Catalunya. El centre Mas Sabater, situat a Reus, és de la Fundació Esclerosi Múltiple, creada l'any 1989, i ofereix 23 places diürnes concertades.   
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: