POLICIAL

Desmantellen dos cultius de marihuana en una zona boscosa del Baix Camp

S'hi localitzen més de 20.000 plantes

Pla detall d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | ACN
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 6 de setembre de 2022 a les 12:31 |
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus van desmantellar, els passats dies 30 d'agost i 2 de setembre, dos cultius de marihuana ubicats a les muntanyes de Prades, en els límits entre les comarques del Baix Camp, el Priorat, l'Alt Camp i la Conca de Barberà. L'operatiu policial es va efectuar després de confirmar l'existència d'una possible plantació de marihuana repartida en diversos bancals ubicats una zona boscosa de difícil accés.

Els mossos van portar a terme un dispositiu que va comptar amb el suport d'efectius de la Unitat Central d'Helicòpters. Tot i les dificultats orogràfiques del terreny, els agents van arribar fins a les parcel·les. En la primera d'elles del dia 30 d'agost, hi van localitzar 5.000 plantes de marihuana així com un sistema de regadiu format per unes canonades de plàstic procedents d'unes basses d'aigua.

En la segona plantació, amb un total de cinc bancals, els mossos van comptabilitzar fins a un total de 15.175 plantes de fins a dos metres d'alçada i tres campaments amb diverses tendes per a la pernoctació de les persones encarregades de la seva cura i vigilància. En el lloc s'hi va trobar restes d'aliments i begudes, motxilles, roba i diversos productes fitosanitaris per a la protecció i el creixement dels cultius.

La investigació continua oberta per tal d'identificar els responsables d'aquests cultius.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: