1 de 10
DISTINCIONS

​Obert el termini per proposar les persones candidates a rebre Distincions Municipals de Cambrils

Els suggeriments es poden presentar fins al 20 de setembre a través de la seu electrònica

Imatge d'arxiu de l'entrega de les distincions l'any 2021 | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 6 de setembre de 2022 a les 10:05 |
El termini per proposar candidats i candidates a diverses distincions a Cambrils està obert. L’ajuntament del municipi ha fet una crida a entitats i ciutadania perquè presentin els noms que creguin que poden rebre alguns dels reconeixements previstos en el reglament de Nomenaments i Distincions d’Honor. 

Les propostes es poden presentar fins al 20 de setembre


Les distincions que compten amb un termini obert són els títols de Fill Predilecte i Fill Adoptiu, la Medalla d’Honor de la Vila de Cambrils i la Menció Honorífica Municipal, entre d’altres. Les propostes es poden presentar fins al 20 de setembre mitjançant una instància genèrica al registre general d’entrada de l’Ajuntament, indicant els motius pels quals creuen  que la persona escollida és mereixedora del reconeixement.

Les candidatures poden ser presentades per Alcaldia, un dels grups municipals, una o diverses entitats o un grup de 250 persones cambrilenques. Les propostes han de concretar el nom de les persones o entitats que es volen homenatjar i les dades que motivin la petició. 

El lliurament es farà a la Festa Major de la Immaculada


La Comissió d’Honors i Distincions valorarà les propostes presentades, adoptarà una proposta per majoria absoluta de tots els seus membres amb vot ponderat i l’elevarà al Ple de la Corporació. L’acte de lliurament se celebrarà en el marc de la Festa Major de la Immaculada. 

Les distincions municipals són un reconeixement públic a persones físiques o jurídiques i a entitats cambrilenques que han destacat en qualsevol àmbit de la vida de la ciutat. A partir d’enguany es concediran amb una freqüència biennal, tal com preveu el nou reglament d'honors i distincions.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: